Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Задържан е 27-годишен мъж, който сряза гума на лек автомобил в град Рила

Вчера дупнишки полицаи са задържали 27-годишен мъж от Рила за повреждане на чужда собственост – срязал е гума на л.а. „Опел“, паркиран  на у...Вчера дупнишки полицаи са задържали 27-годишен мъж от Рила за повреждане на чужда собственост – срязал е гума на л.а. „Опел“, паркиран  на ул. „Дупница“ в града. Престъплението бе заявено в полицията на 5 юли. Работата по случая продължава РУ Дупница, изяснява се съпричастност на задържания и към други противозаконни деяния, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments