Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Задържан е мъж, обвен за общодържавно издирване в Кюстендил

При проведени  оперативно-издирвателни мероприятия служители на РУ Кюстендил са установили и задържали 29-годишен мъж, който е бил обявен за...При проведени  оперативно-издирвателни мероприятия служители на РУ Кюстендил са установили и задържали 29-годишен мъж, който е бил обявен за общодържавно издирване. Той е подсъдим по наказателно дело от общ характер и има наложена мярка от Кюстендилския районен съд „Задържане“. 29-годишният е предаден на ОЗ „Охрана“ и приведен в ареста.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments