Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Мъж от Дупница счупи задно панорамно стъкло, полицията го установи

В края на миналата седмица дупнишки полицаи са установили извършитл на повреждане на чужда собственост – 32-годишен местен жител е счупил за...В края на миналата седмица дупнишки полицаи са установили извършитл на повреждане на чужда собственост – 32-годишен местен жител е счупил задно панорамно стъкло на лек автомобил, който е бил паркиран на ул. „Отец Полихроний“ в града. Деянието бе заявено на 18 август в полицията. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments