Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

3 бързи полицейски производства са образувани вчера в РУ Дупница

3 бързи полицейски производства са образувани вчера в РУ Дупница – за нарушаване на заповед за защита от домашно насилие, нарушителят е задъ...3 бързи полицейски производства са образувани вчера в РУ Дупница – за нарушаване на заповед за защита от домашно насилие, нарушителят е задържан с полицейска заповед; за управление на МПС след употреба на алкохол – 68-годишен водач на л.а. „Фолксваген“ от Сапарева баня е управлявал с 2.0 промила алкохол в издишания въздух, тестът е направен с техническо средство, водачът е задържан с полицейска заповед; за управление на мотоциклет с регистрационна табела, издадена за друго МПС, водачът е 25-годишен дупничанин. За случаите е уведомен дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments