Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

26-годишен младеж е спипан да управлява мотопед след употреба на алкохол

Бързо полицейско производство е образувано в РУ Дупница за управление на МПС след управление на алкохол. 26-годшиният водач на мотопед е про...Бързо полицейско производство е образувано в РУ Дупница за управление на МПС след управление на алкохол. 26-годшиният водач на мотопед е проверен в с. Крайници снощи от служители на реда. Направеният му тест за употреба на алкохол е отчел резултат 1.74 промила алкохол в издишания въздух, отказал е да му бъде взета кръв за анализ. Задържан е с полицейска заповед в ареста на РУ Дупница, за случая е уведомен дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments