Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Млад мъж е задържан за шофиране след употреба на наркотични вещества

22-годишен водач на лек автомобил е задържан през изминалата нощ от кюстендилски полицаи за управление след употреба на наркотично вещество,...22-годишен водач на лек автомобил е задържан през изминалата нощ от кюстендилски полицаи за управление след употреба на наркотично вещество, при извършената проверка от младия мъж е иззета и опаковка амфетамин. Тестът на водача е  направен с техническо средство, видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Образувани са 2 досъдебни производства в РУ Кюстендил – за управление на МПС след употреба на наркотик и притежание на наркотично вещество, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments