Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията в Кюстендил задържа 28-годишен за притежание на наркотично вещество

Вчера кюстендилски полицаи са задържали 28-годишен местен жител за притежание на наркотично вещество. При проверка от него е иззета опаковка...



Вчера кюстендилски полицаи са задържали 28-годишен местен жител за притежание на наркотично вещество. При проверка от него е иззета опаковка канабис. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор. 

Бързо полицейско производство е образувано в края на миналата седмица в РУ Дупница за управление на МПС след употреба на алкохол. 62-годишен водач на л.а. „Мерцедес“ е управлявал след употреба на алкохол. Проверката е извършена на АМ „Струма“, дрегерът е отчел резултат 2.56 промила алкохол в издишания въздух. Водачът е задържан с полицейска заповед. За случая е уведомен дежурен прокурор. 38-годишен водач на л.а. „Опел“ е задържан в края на миналата седмица от дупнишки полицаи за управление след употреба на алкохол, проверката е извършена в района на с. Крайници, дрегерът е отчел резултат 1.73 промила. Бързо полицейско производство е образувано по случая в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор. Досъдебно производство е образувано в РУ Дупница за повреждане на чужда собственост. Снощи двама мъже от Сапарева баня/баща и син на 50 и 25 г./ умишлено са счупили стъкло на витрина и са повредили механизми на алуминиева дограма на заведение в града. За случая е уведомен дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments