Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Криминалисти от ОДМВР – Кюстендил, и служители на РУ Дупница откриха и иззех над половин килограм кокаин в Дупница

Специализираната операция за противодействие на престъпленията, свързани с наркотици,  е проведена вчера на територията на Дупница от служит...Специализираната операция за противодействие на престъпленията, свързани с наркотици,  е проведена вчера на територията на Дупница от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ – ОДМВР, и служители на РУ Дупница. При осъществяването на процесуално-следствените действия в жилището на 36-годишен мъж са открити и иззети 0.596 кг кокаин. Високорисковото наркотично вещество е било разпределено в 2 кутии. Видът му е установен с полеви наркотест. По данни на експерти стойността  на наркотичното вещество би надхвърлила 350 000 лв.  Малко преди процесуалните действия 36-годишният е установен да управлява автомобила си БМВ след употреба на наркотично вещество – тестът му е направен с техническо средство. 36-годишният е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Дупница. Образувано е досъдебно производство за държане на високорисково наркотично вещество без надлежно разрешително и бързо полицейско производство за управление на МПС след употреба на наркотично вещество. Уведомена е прокуратурата.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments