Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Обраха хранителен магазин в Кюстендил

Две извършени кражби от търговски обекти са разкрити вчера от служители на РУ Кюстендил. По данни на заявителите от заведение в кв. „Изток“ ...Две извършени кражби от търговски обекти са разкрити вчера от служители на РУ Кюстендил. По данни на заявителите от заведение в кв. „Изток“ са отнети 500 лв., от хранителния магазин са отнети 2 мобилни телефона и 190 лв. Предприети са незабавни полицейски действия, установено е, че проникването в двата обекта е чрез взлом, установен е извършителят - 35-годишен кюстендилец. За деянията му са образувани 2 досъдебни производства, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments