Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

32-годишен мъж е задържан за кражба на храни и напитки от витрина в парк "Рила" в Дупница

32-годишен мъж от с. Бистрица е задържан вчера от дупнишки полицаи за извършена кражба на 50 бр.различни напитки хладилна витрина за храни и...32-годишен мъж от с. Бистрица е задържан вчера от дупнишки полицаи за извършена кражба на 50 бр.различни напитки хладилна витрина за храни и напитки в парка на Дупница. Кражбата, по данни на заявителя, е била извършена за времето от 22.00 ч на 15 август до 10.00 ч на 16 август. При предприетите незабавни действия е установено, че витрината е взломена,  извършителят на кражбата  е задържан с полицейска заповед.По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments