Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията в Кюстендил спипа пиян водач на МПС

Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Кюстендил за управление на МПС след употреба на алкохол. 58-годишен водач на л.а. „Опе...
Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Кюстендил за управление на МПС след употреба на алкохол. 58-годишен водач на л.а. „Опел“ е управлявал с 2.07 промила алкохол в издишания въздух. Тестът е направен с техническо средство. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Припомняме, че не бива по никакъв начин да управлявате МПС, след като сте употребили алкохол или наркотични вещества. Глобите са изключително високи, а санкциите - солини!

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments