Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Поредни задържани с наркотици в Кюстендил

В края на миналата седмица е задържан от кюстендилски полицаи 22-годишен водач на л.а. „Ауди“ за притежание на наркотично вещество. Младият ...



В края на миналата седмица е задържан от кюстендилски полицаи 22-годишен водач на л.а. „Ауди“ за притежание на наркотично вещество. Младият мъж е опитал да осуети проверката, опитал да избяга. Малко преди да бъде задържан, изхвърлил станиолова опаковка с 14 грама амфетамин. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.


При друг случай, отново в края на миналата седмица криминалисти от Кюстендил и служители на РУ Дупница при проведени специализирани действия за пресичане на престъпленията,  свързани с наркотици, са задържали 34-годишен дупницани, в жилището му е открита и иззета кутия с канабис, брутното тегло е 77.5 г. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е образувано бързо полицейско производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.



Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments