Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Обраха хранителен магазин в Кюстендил

В края на миналата седмица собственик на хранителен магазин в кюстендилския квартал „Изток“ е заявил в полицията в Кюстендил, че е извършена...В края на миналата седмица собственик на хранителен магазин в кюстендилския квартал „Изток“ е заявил в полицията в Кюстендил, че е извършена  кражба на 670 лв., траен колбас и около 30 кутии цигари от различни марки от обекта му. При извършения оглед на място и предприетите незабавни издирвателни действия  е установено, че е проникнато чрез взлом. Извършителят е установен и задържан с полицейска заповед – 34-годишен е. Изяснява се съпричастността му и към други противозаконни деяния. По случая  е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил. Уведомен е дежурен прокурор. 

Вчера в РУ Кюстендил е заявено повреждане на чужда собственост – счупени са прозорци и инвентар на заведение в с. Жиленци. Дежурна полицейска група е извършила оглед на място, досъдебно производство е образувано по случая в РУ Кюстендил. Уведомен е дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments