Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Млад мъж счупи странчино стъкло на лек автомобил в село Раненци

На 6 септември в землището на с. Раненци 20-годишен кюстендилец е повредил чужд автомобил – счупено е странично стъкло и е повреден корпуса ...На 6 септември в землището на с. Раненци 20-годишен кюстендилец е повредил чужд автомобил – счупено е странично стъкло и е повреден корпуса на автомобила. Потърпевшият е подал сигнал за инцидента, пристигналите на място служители на реда са установили там 20-годишния извършител на деянието и негов 18 –годишен приятел, които се държали агресивно и отправяли закани към полицаите. Двамата мъже са задържани с полицейска заповед. Образувани са 2 досъдебни производства в РУ Кюстендил  – за повреждане на чужда собственост и отправени закани към длъжностни лица. Уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments