Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Мъж принуди съгражданин да му изплати 2000 лв. за нанесени щети

49-годишен дупничанин е принудил 67-годишен свой съгражданин да му заплати 2000 лв. за нанесени щети по автомобила му – това се е случило пр...49-годишен дупничанин е принудил 67-годишен свой съгражданин да му заплати 2000 лв. за нанесени щети по автомобила му – това се е случило при възникнало произшествие, за което органите на реда не са били сигнализирани. Отправени са и заплахи. Потърпевшият е подал сигнал в РУ Дупница за случилото се. Образувано е досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments