Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Двама млади мъже са спипани с канабис в Кюстендил

Двама млади мъже са задържали вчера криминалисти от РУ Кюстендил за притежание на наркотични вещества. Проверката е извършена на ул. „Хан Ас...Двама млади мъже са задържали вчера криминалисти от РУ Кюстендил за притежание на наркотични вещества. Проверката е извършена на ул. „Хан Аспарух“ в града. 20-годишният изхвърлил до паркиран автомобил опаковка с канабис, при личния обиск у 18-годишният е открита и иззета опаковка канабис. Двамата мъже са задържани с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случаите са образувани бързи полицейски производства. Уведомен е дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments