Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Окръжна прокуратура – Кюстендил предаде на съд обвиняем за пласиране на наркотици в гр. Дупница

Окръжна прокуратура - Кюстендил внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу В.К., привлечен към наказателна отговорност за извършено о...Окръжна прокуратура - Кюстендил внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу В.К., привлечен към наказателна отговорност за извършено от него престъпление по чл. 354а, ал. 1, изр. 1, пр. 1 от НК. Обвиняемият В.К. активно се занимавал с разпространение на наркотични вещества на територията на гр. Дупница. Държал ги в дома си и подготвял за пласиране чрез обособяване на дози. За извършване на противозаконната дейност той използвал лек автомобил, м. „Порше Кайен“. През м. март 2022 г. в сектор „Криминална полиция“ на Районно управление на МВР гр. Дупница постъпила оперативна информация за незаконно държане от В.К. на марихуана и амфетамин в обитаваното от него жилище. На 18.03.2022 г. в гр. Дупница полицейските служители спрели за проверка управляваният от В.К. автомобил. Водачът бил видимо притеснен и неспокоен. Зад седалката му била намерена найлонова торба със стъклен буркан, пълен със сухи съцветия. При извършения полеви наркотест листната маса реагирала на канабис. В ниша между двете предни седалки била установена и иззета електронна везна. По случая е било образувано досъдебно производство, а В.К. е привлечен в качеството на обвиняем. Понастоящем той е с мярка за неотклонение „задържане под стража“ в затвора Бобов дол. Наложена му е и мярка за процесуална принуда „забрана за напускане пределите на Република България“. Предстои делото да продължи в съда.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments