Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Мобинли екипи на ОДМВР ще осъществяват срещи с в малките населени места на Кюстендилска област

Мобилни екипи от служители на ОДМВР ще осъществят срещи в малките населени места на Кюстендилска област през месец октомври. В мобилните еки...Мобилни екипи от служители на ОДМВР ще осъществят срещи в малките населени места на Кюстендилска област през месец октомври. В мобилните екипи са включени служители на Охранителна и Криминална полиция, които ще се срещнат с кметовете, кметските наместници и жителите на селата, за да обсъдят състоянието на обществения ред, местните хора да споделят проблемите, свързани с противодействието на престъпността на територията на населеното място.

 

13.10.2022

С. Пиперево, общ. Дупница                                10.00 ч.

С. Дяково, общ. Дупница                                     11.30 ч.

 

18.10.2022 г.

С. Лозно, общ. Кюстендил                                   10.00 ч

С. Радловци, общ. Кюстендил                             11.30 ч.

 

25.10.2022 г.

С. Ваксево, общ. Невестино                                 10.00 ч

С. Рашка Гращица, общ.Невестино                   11.30 ч.

        

 


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments