Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

27-годишен мъж е задържан от кюстендилски полицаи за притежание на наркотични вещества

27-годишен мъж е задържан от кюстендилски полицаи за притежание на наркотични вещества през нощта на 8 срещу 9 октомври. Служителите го спре...27-годишен мъж е задържан от кюстендилски полицаи за притежание на наркотични вещества през нощта на 8 срещу 9 октомври. Служителите го спрели за проверка в района на кооперативния пазар в града, от младия мъж са иззети опаковка с канабис и опаковка с амфетамин. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест. По случая е образувано бързо досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments