Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Спипан е 20-годишен с канабис в Дупница

Бързо полицейско производство е образувано в РУ Дупница в края на миналата седмица за притежание на наркотични вещества. 20-годишен младеж е...Бързо полицейско производство е образувано в РУ Дупница в края на миналата седмица за притежание на наркотични вещества. 20-годишен младеж е проверен от полицаите на ул. „Ал.Батенберг“, от него е иззета саморъчно свита цигара от канабис. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Притежателят е задържан с полицейска заповед. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments