Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Мъж е прободен снож след спор в заведение, намиращо се в Кюстендил

Снощи в ОДМВР е постъпил сигнал за инцидент в заведение в кв. „Изток“ в Кюстендил, мъж е прободен с нож. Спорът, възникнал между мъж и жена,...Снощи в ОДМВР е постъпил сигнал за инцидент в заведение в кв. „Изток“ в Кюстендил, мъж е прободен с нож. Спорът, възникнал между мъж и жена, които живеят на семейни начала, жената му е нанесла прободна рана в областта на корема. Пострадалият е закаран в кюстендилската болница, направена му е операция. Жената е задържана с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил. Образувано е досъдебно производство по случая, уведомен е дежурен прокурор.
Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments