Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Откраднаха лек автомобил от Сапарева Баня

В края на миналата седмица е заявено противозаконно отнемане на л.а. „Хюндай“ от Сапарева баня. По данни на собственика отнемането на автомо...В края на миналата седмица е заявено противозаконно отнемане на л.а. „Хюндай“ от Сапарева баня. По данни на собственика отнемането на автомобила е станало за времето от 19.00 ч до 23.00 ч., сигналът е постъпил чрез тел. 112. Предприети са незабавни издирвателни действия, автомобилът е открит изоставен на територията на Пернишка област. Работата по образуваното досъдебно производство в РУ Дупница продължава, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments