Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Вчера екипи на РСПБЗН – Кюстендил и Дупница са гасили 2 пожара, които са причинили щети

Вчера екипи на РСПБЗН – Кюстендил и Дупница са гасили 2 пожара, които са причинили щети. Пожарът в с. Слокощица е причинен поради късо съеди...Вчера екипи на РСПБЗН – Кюстендил и Дупница са гасили 2 пожара, които са причинили щети. Пожарът в с. Слокощица е причинен поради късо съединение в ел.табло, унищожени са таблото и 2 кв.м изолация на стена; в Дупница късо съединение в прахосмукачка в автомивка е причина за запалването, унищожена е прахосмукачката, няма пострадали хора.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments