Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Двама пияни са спипани да управляват МПС в Кюстендил

Вчера в РУ Кюстендил са образувани 2 бързи полицейски производства за управление на МПС след употреба на алкохол. Проверките са извършени на...Вчера в РУ Кюстендил са образувани 2 бързи полицейски производства за управление на МПС след употреба на алкохол. Проверките са извършени на ул. „Бузлуджа“ в града, резултатът на 74-годишния водач е 1.23 промила, на 33-годишната водачка – 1.25 промила. Водачите са дали кръв за изследване. За случаите е уведомен дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments