Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Гости в РСПБЗН – Кюстендил, бяха ученици от VI ОУ

Гостите подариха на домакините прекрасни рисунки Децата  се запознаха  с пожарникарската професия, като видяха оборудването, средствата за л...Гостите подариха на домакините прекрасни рисунки Децата  се запознаха  с пожарникарската професия, като видяха оборудването, средствата за лична и дихателна защита на служителите. Естествено най-голям беше интересът към автоматичната стълба и противопожарнияте  автомобили. Говориха за това, че огънят не е детска игра и как пожарникарите помагат на хората, спасяват домашни любимци. Накрая всички деца се качиха на специализирания автомобил, задаваха въпроси как се става огнеборец и благодариха за интересното занимание. Това е поредното посещение на ученици в РСПБЗН – Кюстендил, където заниманията са много интересни. Гостите бяха възпитаници на госпожа А. Дочева и са ученици от 6-то ОУ в Кюстендил.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments