Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Спипаха младежи с крадени дърва, натоварени в каруца

Снощи кюстендилски полицаи са установили 3-ма младежи, извършили кражба на дърва за огрев,  минути след подаването на сигнала. Превозвали с ...Снощи кюстендилски полицаи са установили 3-ма младежи, извършили кражба на дърва за огрев,  минути след подаването на сигнала. Превозвали с каруца откраднатите дърва. Двама от задържаните са на по 22 години, задържани са с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил. Третият е непълнолетен. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments