Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

29-годишен водач на БМВ е задържан след употреба на опиати

29-годишен водач на л.а. БМВ е задържан с полицейска заповед за управление след употреба на опиати.Тестът е направен с техническо средство. ...29-годишен водач на л.а. БМВ е задържан с полицейска заповед за управление след употреба на опиати.Тестът е направен с техническо средство. Той е проверен от пътни полицаи в района на с. Цървеняно. Бързо полицейско производство е образувано по случая в РУ Кюстендил. Досъдебно производство е образувано в РУ Дупница за управление на нерегистрирано МПС.39-годишният водач на л.а. ВАЗ е установен от пътни полицаи в с. Крайници. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments