Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

64-годишен е намерен мъртъв във вилата си в село Богослов, не са установени следи от насилие

Вчера е намерен починал във вилата си в с. Богослов 64-годишен кюстендилец. Сигналът в полицията е подаден от негови съседи. При извършения ...Вчера е намерен починал във вилата си в с. Богослов 64-годишен кюстендилец. Сигналът в полицията е подаден от негови съседи. При извършения оглед следи от насилие не са установени, трупът е закаран за аутопсия. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

В края на миналата седмица е открит трупа на 65-годишна жена пред жилищна сграда в кв. „Бузлуджа“ в Кюстендил. При извършения оглед на място следи от насилие не са установени. Трупът е закаран за аутопсия, образувано е досъдебно производство по случая в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments