Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Откраднаха мъжка чанта с пари, документи и мобилен телефон в Дупница

В края на миналата седмица в РУ Дупница е заявена кражба на мъжка чанта с пари, документи, мобилен телефон. Чантата е била на предната седал...В края на миналата седмица в РУ Дупница е заявена кражба на мъжка чанта с пари, документи, мобилен телефон. Чантата е била на предната седалка на л.а. „Фиат“, който е билпаркиран на ул. „Булаир“ в града. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор. 

При друг случай  - в края на миналата седмица в РУ Дупница е заявена кражба на туристическа каравана от землището на с. Кременик. Служителите предприели незабавни издирвателни действия и караваната е открита в землището на с. Блажиево. Работата по образуваното досъдебно производство продължава, уведомен е дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments