Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Инвестирайте смело за по-добър сън!

Днес, почти сме сигурни, че не си давате сметка, било то от забързаното ежедневие, било то от информационното затъмнение, че не се замисляте...



Днес, почти сме сигурни, че не си давате сметка, било то от забързаното ежедневие, било то от информационното затъмнение, че не се замисляте за това, колко е важно да си подсигурите добър сън. Повечето не си давате сметка, че в денонощието, почти половината го прекарваме в легнало положение, а в този ред на мисли пренебрегваме удобствата...
Защо се получава така? Вероятно ще отговорите нещо от рода на: Често спя на дивана  пред делевизора, скапан след тежък работен ден и въбоще не съм се сетил, че трябва да закупя удобни матраци. 

Реално, уважаеми читатели, добрите матраци имат много предимства и подпомагат много за качествения сън. Добрият сън гарантира ,че ще си отпочинете добре, особено при положение, че работите тежка работа, на открито. Именно и поради тази причина Ви съветваме никога да не икономисвате пари, когато закупувате продукти за спалнята, в това число и матраци.

Ние, екипът на Kustendil.net направихме експеримент, като закупихме висококачествен матрак от магазин Брава бг и го сравнихме с традиционен, от нисксия сегмент такъв. Повярвайте ни, вече никога няма да икономисваме пари от продукти, придаващи ни спокоен сън. 

Матраците, които ползваме са с мемори пяна и придават нежност и лесно взимат формата на тялото, нещо, което подпомага за правилна позиция и спомага за по-добър покой.

Ако сте решили, че е време да смените матраците във Вашето жилище, то Ви съветваме да обърнете внимание на следните няколко важни неща:
  • Типа матрак
  • Двулицев, или еднолицев - помислете какъв да си поръчате
  • Цената - няма как да не споменем, че има матраци и от 4 хиляди лева, но има и за 600 лв, които също не отстъпват по качество. Все пак, трябва да знаете, че матрак от 100 лева, който да Ви подсигури максимален комфорт - няма.
  • Гаранцията - някои от високите класове матраци пристигат при клиентите с гаранция от 25 години! Дуги са с гаранция - 3-5 години.
  • Размерът - нещо много важно, особено при поръчка на матраци онлайн, тъй като всяко легло си има специфичен размер.

No comments