Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Хладилен фургон изгоря в Бобов дол

10 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в края на миналата седмица в Кюстендилска област. Два от тях са нанесли щети – хладилен фургон е горял п...10 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в края на миналата седмица в Кюстендилска област. Два от тях са нанесли щети – хладилен фургон е горял през изминалата нощ в Бобов дол, унищожен е. Спасен е паянтов фургон. Причините за възникването на пожара изяснява РУ Бобов дол, не се изключва умисъл. В събота техническа неизправност в мотор е причинила пожар, изгорели са бензинов скутер, дървена ограда, детска площадка – 2 кв. м, няма пострадали хора.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments