Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Пешеходка пострада, след като бе блъсната в Кюстендил

Снощи при ПТП на ул. „Раковски“ в Кюстендил е пострадала пешеходка, блъсната е на пешеходна пътека от л.а. „Шкода“. Тестът на водача за упот...Снощи при ПТП на ул. „Раковски“ в Кюстендил е пострадала пешеходка, блъсната е на пешеходна пътека от л.а. „Шкода“. Тестът на водача за употреба на алкохол е отрицателен.  На пострадалата е оказана медицинска помощ в кюстендилската болница – счупена е раменна става. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments