Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

28-годишен кюстендилец открадна пари от сервиз за гуми

Вчера кюстендилски полицаи са задържали 28-годишен кюстендилец за извършена кражба на пари от сервиз за гуми в града. Той е установен няколк...Вчера кюстендилски полицаи са задържали 28-годишен кюстендилец за извършена кражба на пари от сервиз за гуми в града. Той е установен няколко часа след заявяване на деянието в РУ Кюстендил. По случая е образувано досъдебно производство, изяснява се съпричастност на задържания и към други противозаконни деяния. Уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments