Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Благотворителният базар бе организиран в ОДМВР - Кюстендил

Благотворителният базар бе организиран в ОДМВР - Кюстендил, а сувенирите, сладкарските изделия и питките бяха направени от екипа на ЦДГ „Слъ...Благотворителният базар бе организиран в ОДМВР - Кюстендил, а сувенирите, сладкарските изделия и питките бяха направени от екипа на ЦДГ „Слънце“, децата и техните родители. Само за ден служителите, работещи в Кюстендилска област, и служители на РДПБЗН събраха сумата 1800 лева, която ще бъде внесена по сметката за подпомагане на децата на загинали служители от системата на МВР по време на изпълнение на служебните им задължения.Преди седмица служители на РДГП- Кюстендил, събраха 1400 лева за каузата. Сувенирите и за тях бяха изработени от ЦДГ „Слънце“ Директорът на ОДМВР – Кюстендил, ст. комисар Георги Ванев благодари на колегите си за съпричастността им към каузата, изпрати и благодарствено писмо до директорката на ЦДГ „Слънце“ Маргарита Цекина, в което се казва: Уважаема госпожо Цекина, Искрено Ви благодаря за съпричастността,  за отдадеността и ангажираността, за красивите коледно- новогодишни сувенири и вкусните и уникални сладкарски произведения, направени от екипа ви, децата и техните родители, които  предложихте за благотворителния базар. Събраните средства внесохме по набирателната сметка за подпомагане на децата на загинали служители на МВР по време на служба. Благодаря за добротворството Ви и умението да правите  добро, да правите добри   децата, а те да имат нужда да правят добро! Бъдете здрави, посрещнете по- добра Нова година и добрите ви дела да пребъдат!

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.


Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments