Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

28-годишен е задържан за притежание на наркотични вещества

Вчера криминалисти от Дупница са задържали с полицейска заповед 28-годишен жител на с. Големо село за притежание на наркотично вещество. Пол...Вчера криминалисти от Дупница са задържали с полицейска заповед 28-годишен жител на с. Големо село за притежание на наркотично вещество. Полицейските действия са осъществени в рамките на операция за противодействие на престъпленията, свързани с наркотици. Младият мъж е задържан в района на ЖП гарата в Дупница, от него е иззета опаковка канабис. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест, образувано е досъдебно производство по случая, уведомена е прокуратурата.
Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments