Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

2 пътни произшествия са възникнали в района на Кюстендил в края на миналата седмица

2 пътни произшествия са възникнали в района на Кюстендил в края на миналата седмица – в събота около 17.30 ч 63-годишен водач на л.а. „Москв...2 пътни произшествия са възникнали в района на Кюстендил в края на миналата седмица – в събота около 17.30 ч 63-годишен водач на л.а. „Москвич“ по непредпазливост причинява ПТП с  л.а. „Ауди“, управляван от 19-годишна жена. Произшествието е възникнало на пътя Кюстендил – Ябълково. Няма пострадали хора, нанесени са значими материални щети на автомобилите. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments