Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Шофьор блъсна кон на пътя между село Ябълково - Кюстендил

63-годишен водач на л.а. „Опел“ е блъснал снощи на пътя с.Ябълково-Кюстендил безстопанствено животно/кон/. Инцидентът е възникнал в неосвете...63-годишен водач на л.а. „Опел“ е блъснал снощи на пътя с.Ябълково-Кюстендил безстопанствено животно/кон/. Инцидентът е възникнал в неосветен участък от пътя. Нанесени са значителни имуществени вреди на автомобила, на водача е оказана здравна помощ в кюстендилската болница – повърхностни са нараняванията му.  По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.
Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments