Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

40-годишен бе прострелян по време на лов в местността "Стражата" край село Цървеняно

Вчера в ОДМВР е подаден сигнал чрез тел. 112 за прострелян мъж/ловец/ по време на ловен излет  в местността „Стражата“ в землището на с. Цър...Вчера в ОДМВР е подаден сигнал чрез тел. 112 за прострелян мъж/ловец/ по време на ловен излет  в местността „Стражата“ в землището на с. Цървеняно. Починалият е 40-годишен жител на с. Коняво. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група  с участието на служители от отдел „Убийства“ – ГДНП, под ръководството на дежурен следовател. Установено е нараняване по трупа от дясното рамо в посока шията. От местопроизшествието е иззета ловната пушка, иззети са намерените вещи на ловеца. Разпитани са участници в лова. Трупът е закаран за аутопсия в кюстендилската болница. Работата по образуваното досъдебно производство продължава под надзора на ОП – Кюстендил.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments