Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Кампания „Безлихвено плащане“ по случай наближаващите коледно-новогодишни празници

Кампания „Безлихвено плащане“ по случай наближаващите коледно-новогодишни празници 06.12.2022 г. – 06.01.2023г. Ръководството на „Водоснабд...



Кампания „Безлихвено плащане“ по случай наближаващите коледно-новогодишни празници
06.12.2022 г. – 06.01.2023г.

Ръководството на „Водоснабдяване и канализация - Дупница“ ЕООД –стартира кампания „Безлихвено плащане“ за стари задължения на граждани, без да се включват дължимите лихви за забавените плащания.

Безлихвеното плащане ще се извърши в периода 06.12.2022 г. – 06.01.2023 г., като инициативата обхваща сектор „Население“ и в нея не могат да участват държавни, общински и частни юридически лица.

Плащанията могат да се извършват САМО на каса в „Център за обслужване на клиенти“, находящ се в град Дупница, ул. „Неофит Рилски“ № 9, етаж 1 - административна сграда на „ВиК – Дупница“ ЕООД.

Задължение, за които са предприети съдебни действия по принудително събиране не попадат в обхвата на настоящата кампания.

От ръководството на „Водоснабдяване и канализация - Дупница“ ЕООД – Дупница.

 

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments