Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Дете се блъсна в патрулка в Кюстендил

14-годишно момче е откарано в кюстендилската болница за преглед, след като се е блъснало в автопатрулен автомобил в Кюстендил. Момчето, тича...14-годишно момче е откарано в кюстендилската болница за преглед, след като се е блъснало в автопатрулен автомобил в Кюстендил. Момчето, тичайки по тротоара, внезапно предприема пресичане на пътното платно, удря се в странично огледало на движещия се направо автопатрулен автомобил, предаде Дарик.
Патрулката се е движила с включен звуков и светлинен сигнал. Била е насочена за оказване на съдействие на екип на Пътна полиция.

Местопроизшествието се обслужва от дежурна полицейска група и дежурен следовател. На полицаите са направени тестове за употреба на алкохол и наркотици, които са отрицателни. По случая тече разследване.
Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments