Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

2 бързи полицейски производства са образувани в РУ Кюстендил за управление на МПС след употреба на алкохол

2 бързи полицейски производства са образувани  в РУ Кюстендил за управление на МПС след употреба на алкохол – около 19.30 ч снощи 60-годишна...2 бързи полицейски производства са образувани  в РУ Кюстендил за управление на МПС след употреба на алкохол – около 19.30 ч снощи 60-годишна водачка на л.а. „Фиат“, движейки се с несъобразена скорост, на пътя Кюстендил- с. Соволяно навлиза в лентата за насрещно движение и реализира ПТП с л.а. „Ауди“. Няма пострадали. Тестът за употреба на алкохол на водачката на фиата е отчел резултат 1.98 промила алкохол в издишания въздух, задържана е с полицейска заповед; през изминалата нощ полицаи от Кюстендил  са установили 34-годишен водач на л.а. „Дачия“ да е управлява с 2.69 промила алкохол в издишания въздух. Проверката е извършена на ул. „Св. Мина“ в града, тестът е направен с техническо средство. Водачът е задържан с полицейска заповед. За случаите е уведомена прокуратурата.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments