Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Счупиха огледалата на лек автомобил

Досъдебно производство е образувано вчера в РУ Дупница за нарушаване на установения ред и подправени идентификационен номер на л.а. ВАЗ, фир...Досъдебно производство е образувано вчера в РУ Дупница за нарушаване на установения ред и подправени идентификационен номер на л.а. ВАЗ, фирмена собственост. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Досъдебно производство е образувано вчера за повреждане на чужда собственост –счупени са странични огледала на л.а.“Фолксваген“, за случая е уведомена прокуратурата.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments