Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Пожар в къща вдигна на крак огнеборците в Кюстендил

Снощи в 18.32 е постъпил сигнал в РСПБЗН – Кюстендил,  за възникнал пожар в къща в града. Пожарът е угасен от 3 екипа на РСПБЗН. Причина за ...Снощи в 18.32 е постъпил сигнал в РСПБЗН – Кюстендил,  за възникнал пожар в къща в града. Пожарът е угасен от 3 екипа на РСПБЗН. Причина за възникването на пожара е горенето на отпадъци в едно от помещенията от самонастанил се 57-годишен мъж, който е евакиран от сградата. Огънят е унищожил 16 кв. м покривна конструкция, междуетажна преграда, мебели и техника. Екипите са спасили 2 съседни сгради  останалата част от къщата от унищожаване.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments