Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Мъж пострада по време на работа с култиватор в Кюстендил

Вчера в ОДМВР са образувани 2 досъдебни производства – за настъпила смърт на 86-годишен мъж, който е открит в жилището му в града, при оглед...Вчера в ОДМВР са образувани 2 досъдебни производства – за настъпила смърт на 86-годишен мъж, който е открит в жилището му в града, при огледа следи от насилие не са установени, трупът е закаран за аутопсия в кюстендилската болница; 48-годишен мъж е пострадал по време на работа с мотокултиватор в имота си в Кюстендил, по първоначални данни е без опасност за живота, настанен е в местната болница за лечение. Случаите са докладвани на дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments