Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Продължава акцията срещу пияни и дрогирани на пътя шофьори

Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Кюстендил за управление на МПС след употреба на наркотично вещество – 40-годишният вод...



Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Кюстендил за управление на МПС след употреба на наркотично вещество – 40-годишният водач на л.а. „Мерцедес“ е проверен от служителите на реда на ул. „Ст. Манов“ в града, тестът е направен с техническо средство. Водачът е отказал да му бъде взета кръв за анализ. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Бързо полицейско производство е образувано в РУ Кюстендил вчера за повреждане на чужда собственост – 26-годишен мъж е счупил прозорец  на жилищна сграда в кв. „Запад“. За случая е уведомен дежурен прокурор. 39-годишен неправоспособен водач на л.а. „Дайхатсу“ е задържан вчера от бобовдолски полицаи. Служителите извършили проверката в района на с. Мламолово, водачът бил във видимо нетрезво състояние, при направения му тест техническото средство е отчело резултат 2.74  промила алкохол в издишания въздух. Водачът е отказал да му бъде взета кръв за анализ. Бързо полицейско производство е образувано по случая в РУ Бобов дол, уведомен е дежурен прокурор. Вчера 26-годишна водачка на лек автомобил „Фолксваген“  е задържана от дупнишки полицаи за притежание на наркотично вещество. Полицаите извършили проверката на ГП Е 79, от водачката е иззето бяло вещество, което е реагирало на амфетамин/4.80 г/ при направения полеви наркотест. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments