Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

17-годишен младеж бе спипан с хероин в Кюстендил

Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Кюстендил за притежание на наркотично вещество – при извършена проверка на 17-годишен ...Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Кюстендил за притежание на наркотично вещество – при извършена проверка на 17-годишен младеж полицаите са открили у него 2 сгъвки хероин, проверката полицаите извършили на ул. „Любимец“ в града, видът на наркотика е установен с полеви наркотест.  За случая е уведомен дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments