Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

3000 къса цигари без български акцизен бандерол са открили и иззели вчера служители на ОДМВР – Кюстендил

3000 къса цигари без български акцизен бандерол са открили и иззели вчера служители на ОДМВР – Кюстендил, от т.а. „Пежо“. Проверката е извър...3000 къса цигари без български акцизен бандерол са открили и иззели вчера служители на ОДМВР – Кюстендил, от т.а. „Пежо“. Проверката е извършена от пътните полицаи в района на с. Невестино, автомобилът е управляван от 58-годишен софиянец.  В кабината на са открити цигарите, които са от една търговска марка. По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments