Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

42-годишен е задържан за кражба от непълнолетен младеж в Сапарева баня

Бързо полицейско производство е образувано в РУ Дупница  в края на миналата седмица за извършена кражба. Сигналът в полицията е постъпил око...Бързо полицейско производство е образувано в РУ Дупница  в края на миналата седмица за извършена кражба. Сигналът в полицията е постъпил около 16.00 ч за открадната чанта с лични документи и портфейл с пари, собственост на непълнолетен младеж. По данни на заявителя кражбата е извършена в търговски обект в Сапарева баня.  Служителите предприели незабавни издирвателни действия, след по-малко от час извършителят е установен и задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Дупница. Той е 42-годишен и е от гр. Вършец. За случая е уведомена прокуратурата.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments