Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

35-годишен кюстендилец е установен от полицаи да управлява противозаконно отнет в с. Коняво

На 27 януари, късно вечерта, 35-годишен кюстендилец е установен от полицаи да управлява противозаконно отнет в с. Коняво  т.а. „Мерцедес“. В...На 27 януари, късно вечерта, 35-годишен кюстендилец е установен от полицаи да управлява противозаконно отнет в с. Коняво  т.а. „Мерцедес“. Водачът е бил без валидно свидетелство за управление на МПС и е управлявал с 2.37 промила алкохол в издишания въздух. Тестът за употреба на алкохол е направен с техническо средство. Проверката е извършена в района на кръстовището, образувано от улиците „Петър Берон“ и „Ал. Димитров“ в Кюстендил. В автомобила са били и 3 малолетни момчета. Децата са предадени инспектор от Детската педагогическа стая, водачът е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил.Бързо досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments