Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

50-годишен мъж е унищожил камери - етажна собственост в Кюстендил

50-годишен мъж е унищожил камери – етажна собственост, монтирани във входа на жилищен блок в жк „Бузлуджа“  в Кюстендил. По случая е образув...50-годишен мъж е унищожил камери – етажна собственост, монтирани във входа на жилищен блок в жк „Бузлуджа“  в Кюстендил. По случая е образувано бързо полицейско производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

2 досъдебни производства са образувани  - в РУ Кюстендил и РУ Бобов дол, за нерегламентирано присъединяване към електропреносната мрежа. Единият от извършителите е установен и задържан – 34-годишен е присъдинил къщата си в с. Вратца към мрежата. За случаите е уведомена прокуратурата.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments